Fotograaf , Zeeland,  Pixelatestudio.com

Enter Website - Pixelatestudio

Ik fotografeer met een canon 7d en met verschillende lenzen , ik heb pas de 16 - 35 mm lens aangeschaft van canon , voor mooiere landschapsfoto's want daar ligt toch mn passie heb ik gemerkt. Ik heb door de jaren heen veel reportages gemaakt en alle takken van de fotografie uitgeprobeerd maar mijn passie ligt toch bij het maken van een mooie foto met mooie compositie waar ik mijntijd  voor neem en ook de nabewerking neemt dan veel tijd in beslag om de foto te perfectioneren. Reportage fotografie zoals trouwerijen heeft dan ook niet mijn voorkeur. Maar vooral landschapsfotografie, het fotograferen van steden en bezienswaardigheden en ik doe graag fotoshoots met modellen , liefst amateur modellen die weten hoe ze moeten poseren.


 U kunt foto's die op de fotosite staan bestellen als foto afdruk , canvas afdruk , een afdruk op hout , of hd metal, informeer vrijblijvend naar de prijzen, verkoop van foto's loopt nu via mail contact, we hebben daar (nog) geen geautomatiseerd systeem voor, meestal heeft u binnen het uur een reactie op uw mail.

Neem hier contact op

 


Informatie over Pixelatestudio.com

Ten eerste voor alle duidelijkheid alle foto's zijn copyright Pixelatestudio.com gebruik van onze foto's op een andere website is niet toegestaan zonder onze goedkeuring


 Afdrukken van de Foto's zijn te koop

13 x 19 cm
20 x 30 cm
30 x 40 cm
50 x 75 cm
60 x 90 cm
76 x 115cm
€ 8,95
€ 13,95
€ 21,95
€ 39,95
€ 49,95
€ 69,95  

 

 

 

 


Gebruik van foto's op een andere website:
12,50 euro per gebruikte foto die niet mag worden doorverkocht uiteraard.

 

De site is pas geüpdate en is geschikt gemaakt voor mobiel. 

 

 
Enter website - Pixelatestudio

Veel kijk plezier toegewenst op de fotowebsite Pixelatestudio.

 

Home Info Contact Link exchange Links
 Links