info

Home > Info

Informatie over Pixelatestudio.com

Ik ben een fotograaf uit de Provincie Zeeland. Deze fotosite ben ik begonnen om mijn foto's met u te delen, ik ben reeds vele jaren actief in de fotografie, reeds sinds het analoge tijdperk, daarna ben ik overgestapt op de digitale fotografie, dit heeft me wel een boost gegeven en ben behoorlijk fanatiek geworden in het fotograferen, vooral door de website en de mogelijkheden die de digitale fotografie biedt. Ik ben begonnen met een camera van 3 megapixel , daarna overgestapt op de canon 350D, Nu fotografeer ik al geruime tijd met een Canon 7D en heb verschillende lenzen waar ik mee fotografeer, Landschapsfotografie en Modellenfotografie hebben mijn voorkeur, maar eigenlijk vermaak ik me prima met alle takken van de fotografie, alleen Macrofotografie vindt ik te veel gedoe met het scherpstellen en het werken vanaf statief , verder fotografeer ik eigenlijk alles, en probeer van iedere foto doormiddel van photoshop en kunstwerkje te maken, zie mijn foto's op de site, en een reactie of wat feedback is altijd welkom.

Ik heb veel geleerd van mijn vriend Erik Ossewaarde een fotograaf die professioneel voor de krant heeft gewerkt en ook zijn eigen fotozaak heeft gehad, hij heeft me veel geleerd en kritisch leren kijken naar mijn foto's en me veel bijgebracht over het maken van de juiste compositie in een foto.

Erik Ossewaarde
Erik Ossewaarde die mij onderwezen heeft in de fotografie

Foto's op deze site

Alle foto's op deze site zijn te bestellen,  heeft u interesse in een foto? voor een mooie afdruk of op canvas? wilt u een ingelijste foto bestellen informeer naar de prijzen. Ook de digitale bestanden zijn te koop laat me weten als u interesse heeft. (niet voor particulieren)