info

Informatie over Pixelatestudio.com

Deze fotosite ben ik begonnen om mijn foto's met u te delen, ik ben reeds vele jaren actief in de fotografie, reeds sinds het analoge tijdperk, daarna ben ik overgestapt op de digitale fotografie, en ben begonnen met een camera van 3 megapixel , daarna overgestapt op de canon 350D, Nu fotografeer ik al geruime tijd met een Canon 7D en heb verschillende lenzen waar ik mee fotografeer, Landschapsfotografie en Modellenfotografie hebben mijn voorkeur, maar eigenlijk vermaak ik me prima met alle takken van de fotografie, alleen Macrofotografie vindt ik te veel gedoe met het scherpstellen en het werken vanaf statief , verder fotografeer ik eigenlijk alles, zie mijn foto's op de site.

Ik heb veel geleerd van Erik Ossewaarde een fotograaf die professioneel voor de krant heeft gewerkt en ook zijn eigen fotozaak heeft gehad, hij heeft me veel geleerd en leren kijken naar mijn foto's.

Erik Ossewaarde
Erik Ossewaarde die mij onderwezen heeft in de fotografie

Foto's op deze site

Alle foto's op deze site zijn te bestellen dit om de fotosite betaalbaar te houden,  heeft u interesse in een foto? voor een mooie afdruk op canvas? wilt u een ingelijste foto bestellen informeer naar de prijzen. Ook de digitale bestanden zijn te koop laat me weten als u interesse heeft.

Leave a Comment