Modellen gevraagd uit Zeeland of Vlaanderen, België

Home > Modellenfotografie > Modellen gevraagd

Op het moment ben ik weer opzoek naar vrouwelijke modellen die model willen staan, liefst ben je boven de 16 jaar, en heb je ervaring in poseren, liefst werk ik samen met amateur modellen , maar als je geen ervaring hebt mag je je ook aanmelden. 

Ik werk bij voorkeur op TFCD basis, dat wil zeggen dat ik gratis een fotoshoot met je doe, en dat je alle foto's ontvangt op cd of digitaal via internet, zodat je de foto's ook zelf kunt gebruiken zoals je wilt.

De leukste foto's komen op mijn site! Als je dat niet wilt moet je dat van te voren laten weten, maar zou dat wel jammer vinden.

Dus lijkt het je leuk om een gratis fotoshoot te doen, en kom je uit Zeeland, of Belgie laat het me weten en misschien kunnen we wat afspreken, mijn voorkeur gaat uit naar een fotoshoot op locatie, en daar hebben we geen zonnig weer voor nodig zoals velen denken, met lichtbewolkt weer kun je vaak de mooiste foto's maken, ook heb ik een kleine studio waar ik foto's maak, maar liefst ga ik dus op een leuke locatie foto's maken, dus heb je ideeën laat het me weten en neem via deze site contact met me op.

klik hieronder op het plaatje om mijn modellenwerk te zien!

 

 

  Wil je wel een fotoshoot doen? Stuur dan een mailtje naar : modellenfotografie@pixelatestudio.com of gebruik het contact formulier

Home > Modellenfotografie > Modellen gevraagd